ОФК Напредак: Цео тим новајлија!

Фудбалери ОФК Напретка 1929 почели су у петак припреме за старт јесењег дела шампионата Зоне Центар. На Градском стадиону у Алексинцу, у присуству председника клуба Ивана Јовановића, прву прозивку играча обавили су заједно нови тренер Душан Васић и његов помоћник Марко Стевановић. Договорено је да се тренинзи одржавају сваки други дан од 18 сати. Прва и, по свој прилици, једина контролна утакмица играће се у четвртак од 17 сати против окружног лигаша, ОФК Рутевца.

До прве прозивке ОФК Напредак је добио цео тим новајлија. То, међутим, неће бити и коначан списак јер прелазни рок још увек није завршен. Из Моравице (Суботинац), Буковика (Ражањ)и Сврљига у клуб су стигла деветорица фудбалера, из сваке екипе по тројица. То су: Амир Зека, Милош Ђошев и Александар Димитријевић (Моравица), Далибор Матејев, Немања Цандер и Милан Васић (Буковик) и Милош Коцић и браћа Немања и Никола Стојковић (Сврљиг). Из ОФК Рутевца дошао је Марко Дабарчић, а из Младости (Медошевац) Стефан Златковић. Клуб су напустила четворица играча: Исмаил Исаиловић је отишао у Тасковиће, Војкан Илић у ОФК Рутевац, Марко Стојановић у Јастребац из Тешице, а Младен Миленковић у Раднички из Чапљинца.

Пошто је на подручју алексиначке општине у току ванредна ситуација због епидемије корона вируса, утакмица првог кола која је требало да се игра у суботу, 15. августа, у Алексинцу против Пуковца, највероватније ће се играти у недељу од 11 сати у Пуковцу. Клубови су сами постигли договор о замени домаћинства, али је, наравно, неопходно да коначну одлуку донесе такмичарска комисија.

Фотографије: Милан Јовановић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen + three =