Одлука о подели дечјих ауто-седишта

Савет за безбедност саобраћаја на подручју општине Алексинац је усвојио Програм коришћења средстава за финансирање својих активности у 2020. години којим су планирани приходи у висини од преко 6,5 милиона динара. Овакав финансијски план садржи пренета средства из претходних година у висини од 550 хиљада динара и планирана средства у наредној години од шест милиона динара.

Планирано је да највише средстава буде опредељено за уређење зона школа, нешто више од три милиона и 200 хиљада динара, затим за дечја ауто-седишта и набавку опреме за јединицу саобраћајне полиције ПС Алексинац по 700 хиљада динара. Од значајних планираних расхода је и куповина обележавајућих прслука вредних 600 хиљада динара.

Савет је усвојио и предлог Комисије о подели дечјих ауто-седишта наком спроведеног јавног позива на који се јавило 39 кандидата. Од тог броја, њих 36 испуњавају услове, две пријаве су одбијене, а код једне је потребна допуна. Додела ових седишта родитељима и старатељима биће обављена 25. децембра у малој сали Дома културе са почетком у 11 сати.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × four =