Од Деда Мраза дечје ауто-седиште

Још 25 прворођених беба у овој години добиће на поклон по дечје ауто-седиште, одлучено је на јучерашњој седници Савета за безбедност саобраћаја на путевима општине Алексинац.

Након прегледа пристиглих захтева и документације по последњем позиву, чланови савета су одлучили да се 25 захтева прихвате, једном подносиоцу је дат рок од два месеца да допуни документацију, док је један захтев одбијен, јер је дете рођено у 2019. години.

Као се чуло на јучерашњем заседању Савета, планирано је да се поред ових 25 дечјих ауто-седишта и 31 из прошлог позива доделе пре Нове године. Додела ауто-седишта биће уприличена највероватније наредне среде, 30. децембра у Дому културе. Пре заказивања доделе Савет за безбедност саобраћаја на путевима општине Алексинац упутиће Штабу за ванредне ситуације на територији општине Алексинац захтев за савет под којим условима је могуће одржати доделу.

Савет је такође одлучио на јучерашњем заседању да се и прворођеној беби у наредној 2021. години додели дечје ауто-седиште, поред осталих поклона од локалне самоуправе.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × five =