Од данас још једна банка у Алексинцу

Банкарски систем у Алексинцу не посустаје. Због спајања одређених банака у протеклом периоду смањен је број финансијских институција које су пружале банкарске услуге грађанима за две филијале, али се на овдашњем тржишту од данас појавила нова банка. Односно „Опортунити банка” отворила је, на почетку главне улице код моста, пословницу, али је међу овдашњим корисницима била позната и раније.

̶ Отварање пословнице Опортунити банке у Алексинцу пре свега значи бољу услугу и лакши приступ финансијским услугама клијентима из групе пољопривредних предузетника и пензионера. Наравно и осталим клијентима, али ово су клијенти на које је Опортунити банка фокусирана у свом раду. Лидери смо у финансирању пољопривреде, о чему најбоље говори чињеница да скоро сваки други пољопривредник који користи кредит користи га у Опортунити банци. Такође, значајне резултате остварујемо у кредитирању предузетника и пензионера – каже директор Владан Калкан, уз напомену да је ова банка пре свега позната по томе што омогућавамо приступ финансијским услугама клијентима којима је отежан приступ финансијским услугама у другим банкама. 

Наш саговорник још каже да су Алексинац, Сокобања и Ражањ, све три општине, познате као добар пољопривредни крај.

̶ Има велики број малих пољопривредних газдинстава, газдинстава којима је отежан приступ финансијским услугама у другим банкама, а то је управо оно што наша банка ради. Наша мисија је да помогнемо развој мале пољопривреде и предузетништва које је такође присутно у овим општинама – истиче Владан Калкан, директор пословне мреже у „Опортунити банци”. 

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − 3 =