Fontana

Обојена фонтана најавила важне догађаје?

Опрема за фонтане мора да буде врхунског квалитетa да би фонтана добро функционисала и дуго трајала. Судећи по синоћним снимцима које је забележио наш колега Стефан Живковић, јучерашњи труд екипе која је радила на пуштању нове фонтане на тргу у центру Алексинца се исплатио.

Преко дана смо могли да видимо како она изгледа када из ње почну да излазе млазеви воде. Синоћ ново лице нове фонтане. Разигране боје из уграђеног лед светла давале су утисак да фонтаном плеше вода различитих боја, која у једнаким интервалима поскакује позивајући Алексинчане да што дуже остану поред ове градске новине.

Иако синоћне временске прилике нису наговештавале да нам сутра долази лето, ипак можда баш ова фонтана најављује лето. Судећи по данашњем сунцу весник је лета.

Fontana

А коме ће ове боје и вода пријати наредне недеље, а коме мање, знаће се у недељу навече после локалних избора. Градња фонтане и њена цена, као и премештање старе фонтане су биле теме којима се јавност помало и бавила.

Наш човек воли о свему да има своје ставове који су најчешће критички настројени. То га не спречава да шета и ужива својом пешачком улицом. А политичари, опредељењем за јавни рад, преузели су ризик и за успон и за пад. Јавност више треба да брину они партијски активисти који после изборне победе желе да валоризују свој рад, или не дај боже да у случају пораза морају да траже начин да се прикључе победничкој партијској групацији.

Све је то наша стварност. Зато уживајмо у животу.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 − five =