Ново у Алексинцу: Поликлина „Maxx Medic” обогатила здравствену понуду у граду

Пацијентима са подручја општина Алексинац, Ражањ и Сокобања који имају потребе и желе да користе здравствене услуге у приватним установама, од данас је на располагању новоотворена Поликлиника „Maxx Medic” у Алексинцу.

 

У савремено опремљеним просторијама у улици Седмог јула бр. 14 власника примаријуса Др Драгише Крстева прегледе ће обављати већ доказани лекари у више области. Грађани који имају здравствених проблема из области интерне медицине и свих субспецијалности преглед могу да закажу код др Иване Ђорђевић Лукић, из области хирургије код познатог хирурга др Здравка Хабеа, а ту су и ортопеди др примаријус Горан Видић и др Саша Стојановић из Клиничког центра Ниш.

У оквиру ове поликлинике биће пружане и лабораторијске услуге у области патохистологије и микробиологије. У оквиру консултативних услуга у поликлиници пацијенти ће моћи да закажу и преглед уролога др Србобрана Бранковића и радиолога др медицинских наука Миодрага Илића из Клиничког центра Ниш.

Поликлиника „Maxx Medic” у Алексинцу је најавила да ће ускоро имати на располагању и стручњаке из области васкуларне хирургије, пластичне и корективне хирургије.

Поликлиника „Maxx Medic” у Алексинцу, у улици Седмог јула бр. 14, радиће радним даном од 8 до 19 часова и суботом од 8 до 13 часова. Телефон 018 4101400 и 060 4101402.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × four =