Novine koje pišu o godini za zaborav i o ljudima za pamćenje

Novogodišnji broj „Al novina” je najverovatnije već u rukama vernih čitalaca. Oni su mogli da pročitaju intervjue sa direktorom Opšte bolnice u Aleksincu dr Goranom Vidićem i dr Draganom Brankovićem, aleksinačkim anesteziologom koji mesecima radi u crvenoj zoni Kliničkog centra u Nišu gde se susreće sa natežim bolesnicima. Tu je i priča o doktoricama i drugom medicinskom osoblju koji rade u kovid službi ovdašnje bolnice. U ovom broju možete saznati i koje su to nove stomatološke usluge u Domu zdravlja za koje ne morate više da odlazite u Niš.

Cela naslovna strana posvećena je medicinarima, uz jedinstvenu poruku: Godina za zaborav, ljudi za pamćenje. Iz sadržaja u unutrašnjim stranicama izdvajamo: Zašto je za vlast ovogodišnji opštinski budžet štedljiv, a za opoziciju rasipnički, Zašto su ostali i takvi nazivi ulica koji uopšte nisu po volji građana. U ovom broju još možete saznati: Koji je to aleksinački sveštenik koga su i komunisti poštovali i koje je to aleksinačko selo u kome je živeo nedavno preminuli glumac Tihomir Tika Arsić.

 

Elektronsku verziju novogodišnjeg broja „Al novina” možete da pogledata na ovom našem sajtu. Štampanu verziju možete naći na kiosku „Teki” u centru grada, kod bele zgrade. Novine su besplatne, ali je ograničen broj primeraka.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

20 + eleven =