Нови појасеви за алексиначке џудоке

Од синоћ 15 џудока Џудо клуба Алексинац дичи се вишим ученичким звањем у џудоу, пошто су положили одговарајуће испите.  Полагање испита одржано је у сали за борилачке спортове на Градском стадиону у Алексинцу.

За жути појас (5. КYU) положили су Наталија Стојановић, Дуња Русимовић, Михајло Ђорђевић, Алекса Ђорђевић, Марко Марковић и Василије Илић. Нови власници наранџастог појаса (4. КYU) су Василије Миленковић и Дуња Ивковић, зелени појас (3. КYU) су изборили Софија Милошевић и Петра Ристић, а плави појас (2. КYU) Михајло Милојковић, Лазар Стаменковић, Лав Петровић, Петар Стоиљковић и Ксенија Милошевић.

− Ово је било 10. по реду полагање испита за ученичка звања у нашем клубу и протекло је у заиста дивној атмосфери − каже тренер Џудо клуба Алексинац, Бојана Станковић. – На крају ове године свим нашим члановима желим још успешнију нову 2023. годину и пуно победа и освојених медаља − наглашава наша саговорница.

Полагању испита присустовао је и директор Спортско-рекреативног центра Алексинац (СРЦА) Душан Пешић коме је за досадашњу успешну сарадњу уручена захвалница.

Фотографије: Џудо клуб Алексинац

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven + eighteen =