Нова опрема за Напредак

У пролећном делу првенства фудбалери ОФК Напретка 1929 играће у новој опреми. Уочи Нове године клуб је посетила трочлана делегација коју су чинили: председник Општине Далибор Радичевић, начелница Одељења за општу управу и друштвене делатности Ташана Јевтић и новоизабрани директор Спортско-рекреативног центра Алексинца (СРЦА) Душан Пешић.

Уз честитке за предстојеће празнике, гости су представницима ОФК Напретка уручили три гарнитуре спортске опреме.

− Овом приликом упознали смо председника Општине и његове сараднике са нашим даљим плановима, али и са неким од проблема које би у догледно време требало да решимо. Конкретно, мислим на фудбалски терен на Градском стадиону који је преоптерећен. Захваљујем се локалној самоуправи која је препознала наш ангажман у раду са млађим селекцијама. У неколико селекција до сада смо окупили преко 130 малишана од 8 до 16 година и планирамо да и у 2021. години са још већим еланом наставимо рад са младим и талентованим фудбалерима − казао је за наш портал Иван Јовановић, председник ОФК Напредак 1929.

Фотографије: Зоран Ракић

 

3 коментара

  1. Finansirajte njihova pijanstva u prostorijama kluba i obliznjoj kafani nakon svake pobede na namestenoj utakmici. Bravo Opstino i Precednice! Svaka cast!!
    (nemam nista protiv, nije sarkazam, samo pohvaljujem:)

  2. Tako je bravo , finansirajte klub ciji predsednik namešta meceve i uzima lovu malo od klubske kase malo od namestanja a fudbal nikad gori bruka za grad ali napredno

  3. Некад се и спава на стадиону јер некога жена истера из куће због пијанства. Сви знају зашто њега не дирају. Политика је зло.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 1 =