Ниш чека победнике

У Хали спортова одржано је општинско такмичење ученика основних и средњих школа у стоном тенису. За окружно такмичење у Нишу пласирали су се победници у појединачном и екипном пласману у свакој категорији.

У екипном пласману, у категорији омладинаца, победила је екипа Биотехнолошке школе „Шуматовац”, испред представника Техничке школе „Прота Стеван Димитријевић” на другом и екипе „Алексиначке гимназије” која се пласирала на треће место.

У истој категорији, али у појединачном пласману најбољи је Вељко Симоновић, други је Јован Живковић, а трећи Ђорђе Димитријевић. Сва тројица су ученици Техничке школе.

Када је реч о такмичењу омладинки у екипном пласману, победник је Техничка школа „Прота Стеван Димитријевић”. Појединачно најбоља је Тијана Радовановић, на другом месту је Јана Адамовић, обе из школе победника, док је треће позиција припала Стефани Брзаковић, ученици Биотехнолошке школе „Шуматовац”.

У надметању пионира победила је Основна школа „Десанка Максимовић” из Катуна, друга је Основна школа „Свети Сава” из Суботинца, а на трећу позицију пласирала  се Основна школа „Вожд Карађорђе“ из Алексинца.

Победник у појединачном пласману је Душан Станковић („Д. Максимовић”), други је Урош Милојковић („Св. Сава”), а трећи Војин Стевановић („Љ. Николић”, Алексинац).

И у конкуренцији пионирки Основна школа „Десанка Максимовић” из Катуна је најбоља, друга је алексиначка осмолетка „Љупче Николић”, а на треће место пласирала се екипа Основне школе „Аца Синадиновић” из Лоћике.

Међу пиониркама прва је Дара Лукић („Љ. Николић”), друга Анђела Анђелковић („Д. Максимовић”), трећа Катарина Стојковић („А. Синадиновић”).

Општинско такмичење основаца и средњошколаца у стоном тенису организовао је Савез за школски спорт Алексинац.

Фотографије: Душан Милетић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty + 15 =