Niko kao Tehnička škola

Tehnička škola „Prota Stevan Dimitrijević“ je apsolutni pobednik opštinskog takmičenja srednjoškolaca u rukometu koje je održano danas u Hali sportova u Aleksincu.rukomet srednjoskolci

Na putu do pobedničkog trona dečaci iz ove škole najpre su savladali ekipu „Aleksinačke gimnazije“ sa 11:8, a potom i tim Poljoprivredne škole „Šumatovac“ rezultatom 18:11. Pre ovih mečeva, gimnazijalci su ubedljivo, sa 11:4, pobedili rukometaše Poljoprivredne škole „Šumatovac“.

Dakle, pobednički pehar i zlatna odličja osvojila je ekipa Tehničke škole „Prota Stevan Dimitrijević“, na drugo mesto plasirala se Aleksinačka gimnazija, a na treće Poljoprivredna škola „Šumatovac“. Drugoplasirana i trećeplasirana ekipa nagrađene su peharima, a članovi ekipe dobili su srebrne, odnosno bronzane medalje. rukomet srednjoskolke

U takmičenju devojčica odigrana je samo jedna utakmica, u kojoj  je ekipa Tehničke škole „Prota Stevan Dimitrijević“ sa 7:3 pobedila odgovarajuću selekciju „Aleksinačke gimnazije“.

Pobedničke ekipe predstavljaće opštinu Aleksinac na regionalnom takmičenju koje  će biti održano krajem aprila. Posle nadmetanja srednjoškolaca, počelo je i takmičenje osnovaca. Takmičenja, inače,  organizuje Savez za školski sport opštine Aleksinac.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 2 =