korona virus

Незванично: У Алексинцу нови случајеви оболелих од вируса корона

У јуче званично објављеним информацијама о броју заражених грађана вирусом корона нема појединачних података за општине и градове. На основу укрштања неколико незваничних података из различитих незваничних извора, може се закључити да расте број особа у општини Алексинац код којих је потврђено присуство вируса корона. До сада је према нашој слободној процени узорковано нешто мање од 350 узорака, али су резултати наводно познати за приближно 130 особа.

Код 38 пацијената они су позитивни, а код 89 негативни на присуство вируса. По овим, незваничним подацима, претпоставка је да је у нашој општини евидентирано 38 заражених, док на званичном сајту Министарства здравља, под датумом 11. април стоји да је у општини Алексинац код 19 особа потврђено присуство Ковид-19.
Још једном молимо читаоце ових редова да изнете податке прихвате као незваничне, али и да приме к знању да вирус корона није поштедео ни нашу средину и да предузму све неопходне мере самозаштите и заштите других у складу са одлукама и препорукама званичне здравствене струке и овлашћених државних органа.

4 коментара

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 3 =