Ненад Станковић, ОО СНС Алексинац: Претње су опасне појаве за безбедност свих грађана

Председник Општинског одбора СНС у Алексинцу Ненад Станковић у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом није заказао конференцију за новинаре, већ је јуче локланим медијима упутио писмено саопштење у коме је најоштрије осудио претње смрћу председнику Републике Србије Александру Вучићу, које се објављују преко друштвених мрежа.

Он је ове претње председнику државе окарактерисао као веома опасне. Станковић истиче да то што је Србија демократско уређена држава и што је слобода говора загарантова, никога не ослобађа одговорности за поступке који угрожавају сигурност и живот председника Александра Вучића, као и других грађана.

Осим јавних осуда, Станковић у достављеном саопштењу наглашава и значај да овакве опасне претње добију и одговарајући законски одговор надлежних институција и органа. Први човек алексиначких напредњака је у потпуности подржао акцију Безбедносно информативне агенције и других надлежних органа када су у питању овакви безбедосни изазови важни за јавни поредак и бебедност целокупног друштва.

Насловна фотографија: Архива Алпресс.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one + 19 =