Небојша Дугалић и Борис Пинговић поново у Алексинцу

Да ли су „добра стара времена” заиста била добра и могу ли се она оживети макар кроз поезију и тадашњу музику сазнаћемо у музичко-поетском кабареу „Да, то су били дани” који ће у понедељак бити изведен у Алексинцу. У кабареу учествују глумци Народног позоришта у Београду Небојша Дугалић и Борис Пинговић уз музичку пратњу Нине Ћосић и Војислава Савића.

− Након дужег времена на радост и нас и публике, а надам се и извођача имаћемо поново прилике да погледамо један сјајни кабаре, који ће у 120 минута све нас да проведе кроз једно дивно време, једну сјајну музику и сјајне текстове. Надам се да ће публика уживати макар онолико колико смо ми уживали приликом првог сусрета са овим кабареом – поручује Новица Првуловић, организатор програма Градског позоришта „Театар 91”.

Актери истичу да је овај кабаре покушај да оживе нека прошла музичка и поетска времена и да подсете на изворе и узоре који су утицали на формирање њихових личности.

Музичко-поетски кабаре „Да, то су били дани” биће изведен у Великој сали Дома културе од 19 сати. Цена улазнице је 300 динара. Организатори моле све занитересоване да на време купе карте, јер је број места у сали ограничен.

Због епидемиолошке ситуације публика је у обавези да током програма носи заштитну маску и испрати све мере предсотрожности приликом доласка на програм. Обавезан је долазак 15 мин пре почетка ради процедуре уласка у салу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × two =