Наши медији: И у овим тешким данима са Вама смо

Запослени у медијима Радио Алексинац и интернет порталу Алпресс.рс и у овим временима, за нашу заједницу и становнике општине Алексинац, пуним искушења биће у служби пре свега грађана и новинарске професије. Иако смо од пре неколико дана, пре увођење ванредног стања, направили реорганизацију у смислу да већина запослених ради од куће, наше редакције трудиће се да вас благовремено и истинито, колико се може у оваквим околностима, информишу о свим догађајима значајним за локално информисање.

Трочлана екипа која реализује радио програм и ради у редакцији, уз примену препоручених заштитних мера, трудиће се да вас о појединим догађајима извештава и са терена. Колеге које своје задатке обављају од куће појачаће нашу информативну делатност, тако да ће скоро 24 часа пратити ситуацију и по потреби реаговати најбрже што је технички и организационо могуће.

Ако имате неки предлог о темама о којима желите да пишемо, а односи се на актуелну ситуацију, пошаљите предлог на мејл radioaleksinac@gmail.com, а они грађани који су приврженији радију то могу да учине позивом на телефон 018/808-344, од 11 до 12 сати радним даном. Дежурни новинар у радијском студију је Милан Влајић.

Пошто су ове редакције састављене од младих образованих кадрова и искусних новинара који су радили у сличним ситуацијама, рат, поплаве и друго, искрено се надамо да ћемо испунити професионалну мисију да заједници будемо од користи.

 

Један коментар

  1. Svaka čast,podrška,inače redovno pratim vaš portal i veoma je dobar kako po izboru tema ta ko i po aktuelnosti istih,pozdrav1

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five + 16 =