Наша посла: Комуналци постављају, бахати ломе

Центар града ускоро ће бити богатији за неколико десетина посуда намењених одлагању ситног отпада. Радници Јавног комуналног предузећа „Комуналне услуге” су већ поставили 25 нових канти , а ових дана биће завршена уградња осталих посуда и на потезу од градског сата до моста, као и у улици Душана Тривунца од дворишта Општине до ДИС-а.

Оно што ову слику квари то је информација да су неодговорни појединци већ уништили новопостављене посуде и тако, осим материјалне штете, направили и ружну слику о нашем понашању према јавним добрима. Из Комуналних услуга апелују на неодговорне појединце да не искаљују свој бес и не уништавају јавну својину која је у функцији свих становника.

− Док ми постављамо, у међувремену су две канте у овом периоду и сломљене. Тако да користим прилику да апелујем на грађане да не раде такве ствари. Сигуран сам да то велика већина не ради, 95 посто грађана су, сигуран сам, савесни, али ајмо сви заједно да покушамо апелима да убедимо и ове остале, који ето искористе неку прилику или неки свој бес искале на неком јавном мобилијару, да то не раде. Свима је у интересу да град буде чистији и да имамо места где можемо да одлажемо неки ситнији комунални отпад − апеловао је у изјави за наш медиј Далибор Марковић, директор „Комуналних услуга”

Вредност појединачног комплета нових посуда је око 7.000 динара, а тамо где је недостајала корпа њу су направили сами комуналци.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 4 =