Напредњаци прославили страначку славу

Сечењем славског колача у храму Светог Николе и пријемом гостију, чланова и симпатизера у страначким просторијама од стране овогодишњег колачара Маријане Радивојевић и руководства партије у Алексинцу, данас је прослављена слава Српске напредне странке, Света Петка.

 

Домаћин славе Маријана Радивојевић поздравила је присутне госте, као и представнике других политичких партија које су се одазвале позиву и присуствовале славском пријему. Она је овом приликом поручила да данашњи дан треба да проведу у толеранцији, солидарности, да буду великодушни, да шире толеранцију, да буду искрени према себи и према другима. Домаћица је затим позвала присутне да се послуже јелом са разноврсне славске трпезе.

Нови колачар, односно домаћин следеће славе, биће Душан Пешић.

Славска свечаност у Алексинцу је протекла без политичких говора, али смо искористили прилику да председника Општинског одбора СНС-а у Алексинцу Далибора Радичевића упитамо шта је то обележило период између две славе.

− Пре свега искористио бих прилику да свим члановима Српске напредне странке честитам славу и пожелим успех и рад у наредном периоду. Претходни период између две славе је протекао баш онако како смо и очекивали. Радно и са пуно активности које смо имали и као странка која обавља власт на локалу и у Републици. Било је пуно инвестиција, послова. Нисмо успели да завршимо све оно што смо планирали, али имамо и наредан период пред нама тако да се надам да ћемо, на корист свих грађана и наше општине и Републике обављати власт и у наредном периоду и оно започето и планирано завршимо − рекао је Радичевић.

Насловна фотографија: ТВ Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen + three =