Напредак преузео трон

У уторак, среду и јуче одигране су утакмице ванредног, 30. кола Окружне фудбалске лиге. ОФК Напредак 1929 је у Алексинцу победио тим Младости из Батушинца са 2:0, док је Напредак 2012 из Крушја на гостовању у Кочану поражен од Радничког са 4:1.

Голман Напретка Стефан Милетић био је на висини задатка

И Палилула из Алексинца је поражена у Чечини од екипе Моравца са 5:4. Слога је у Корману препустила победу Наисусу из Рожине који је славио са 1:3. Екипа Црвене звезде није отпутовала на меч против Расоваче, па ће овај сусет бити регистрован службеним резултатом 3:0 у корист домаћина.

У овом колу Морава из Житковца је била слободна.

Остали резултати:

Дољевац: Дољевац – Земљорадник (Балајинац) 1:3,
Чапљинац: Раднички – Елид (Дољи Душник) 5:0,
Рожина: Падина – Моравац (Заплањска Топоница) 3:4.

Захваљујући победи против Младости из Батушинца, ОФК Напредак 1929 је преузео водећу позицију на табели са 72 бода. Са бодом мање на деоби другог и трећег места су житковачка Морава и Земљорадник из Балајинца.

Што се осталих екипа са подручја алексиначке општине тиче, пласман на табели је следећи: Палилула из Алексинца је на 12. месту са 30 бодова, са три бода мање Напредак из Крушја је 13. позицији, Слога из Кормана је 15. са 23 бода, а Црвена звезда из Горњег Љубеша заузима последње, 17. место са 8 бодова.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 + 13 =