Напредак и Морава против општинских лигаша

Иако су у минулом, 17. колу Зоне Центар оба наша представника, ОФК Напредак и Морава, били су слободни, они искористили прилику за одигравање утакмица против општинских лигаша.

Тако је Напредак играо куп утакмицу против Јединства из Бобовишта и голом Тасића у 40. минуту победио са 1:0. Пре почетка утакмице минутом ћутања одата је пошта бившем фудбалеру Напретка Драгану Радовановићу Радовани.

А Морава је одиграла пријатељску утакмицу против Шкриљца из Брадарца и славила са 5:1.

Ево осталих резултата.

Лидер првенства, ОФК Брзи Брод, са 3:1 победио је Малошиште. Истим резултатом славило је Јединство из Горњег Матејевца против Рудара. Цео плен освојио је и Пуковац који је у Балајинцу са 3:5 победио Земљорадника. Буковик јеу Ражњу опет препустио бодове гостима; овога пута Наша крила су славила са 0:2. На гостовању у Орљану Делијски вис је победио са 0:1. ОФК Ниш је до врха напунио мрежу Наисуса, победивши са 6:0.

На челу табеле су ОФК Брзи Брод и Јединство из Горњег Матејевца са по 34 бода. А када је реч о пласману клубова са територије алексиначке општине, ситуација је следећа: Морава је на шестом месту са 24 бода, а ОФК Напредак заузима девето место са 16 бодова.

Фотографије: Милан Јовановић, Оливер Стефановић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 + ten =