Награђиване фотографије на изложби у Алексинцу

Изложба фотографија „На трагу светлости” одржава се традиционално сваке године у Београду, а први пут ће поставку видети и публика у унутрашњости и то у Алексинцу. На овој изложби која ће бити отворена у петак, 1. новембра, у галерији Центра за културу и уметност учествују аутори са по једном фотографијом за коју су на разним изложбама у земљи или у свету добили неку од прве три награде.

Изложбу организује Фото савез Србије у сарадњи са Центром за културу и уметност Алексинац и Фото клубом Алексинац.

− Фото савез Србије ће штампати фотографије и каталог са свим изложеним фотографијама, па је веома интересантно да се виде фотографије које су награђиване. Свако ко се бави фотографијом моћи ће да за себе нађе неку инспирацију како би направио фотографију која би била успешна на неким изложбама − рекао је Хаџи Миодраг Миладиновић, председник Фото клуба Алексинац. 

Организатори се овом приликом надају да ће отварању изложбе присуствовати тридесетак аутора фотографија. Они ће бити смештени у Алексинцу два дана и за њих ће бити организовано путовање кроз општину Алексинац приликом ког ће фотографисати Алексинац и околину. Након ове посете, очекује се да ће наредне године бити постављена изложба фотографија насталих овом приликом.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five + eight =