Награђена будућност ове општине

У организацији Канцеларије за младе општине Алексинац, а под покровитељством локалне самоуправе, данас је уприличена свечана додела награда најуспешнијим студентима државних универзитета.

У Великој сали Дома културе наградама у виду паметних сатова даривана су 103 студента чије се школовање финансира из буџета Републике Србије, корисницима студентских стипендија и кредита, чија просечна оцена из школске 2019/2020 године износи најмање 9.00. У име општине Алексинац сатове је студентима уручио председник општине Далибор Радичевић који се пре доделе обратио присутнима.

− Ви сте будућност ове општине и на Вама је да својим радом кроз студије заслужите још боље оцене, а да сутрадан представљате ову општину. Мени је задовољство што смо овде данас са Вама и што нам је част да Вам уручимо ове награде − рекао је председник општине Далибор Радичевић.

Иначе, због епидемијске ситуације која је била на снази у протеклом периоду, сада су стекли услови да се након скоро годину дана награде одлични студенти са територије наше општине. Како је најављено, најуспешнији студенти у школској 2020/2021. години биће награђени почетком наредне календарске године.

Више фотографија на Фејсбук страници Радио Алексинца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen − one =