На скупу бајкера и рок легенде

Поводом 30 година постојања Мото-клуб „Бели Анђео” организује тродневну „Мото-рок журку” на простору Градског парка Брђанка. Ова манифестација почиње данас, 5. јула и трајаће до недеље 7. јула, а окупиће велики број бајкера, љубитеља двоточкаша и добре рок свирке.

Званично отварање заказано је за 17 часова, док ће музички програм вечерас од 20 часова отворити „Риф бенд” (Riff band) из Ћићевца, након ког ће од 22 часа наступити хрватска хард рок група „Атомско склониште”, а затим у поноћ и „Деминутив бенд” из Прњавора (Република Српска).

Сутрадан, у суботу 6. јула, предвиђен је занимљив програм који обухвата „Стант наступ” − акробатску вожњу мотора која је заказана за 16 часова, а од 18 часова и „Бајкерске игре” које обухватају надметање у неколико дисциплина попут надвлачења конопца, бацања гуме, хватања кобасице, као и бајкерски родео.

Други дан ће такође употпунити и музички програм који ће још једном од 20 часова отворити „Риф бенд”, а затим од 22 часа наступиће чувени хард рок састав „Кербер” из Ниша, а два сата касније и кавер бенд „Веселе осамдесете” из Крагујевца.

Улазак на „Мото-рок журку” је бесплатан.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × four =