На програму АЛЕФ-а: Концерт, представе и промоција књиге

Концерт „Рокенрол за децу” вечерас је на програму Алексиначког летњег фестивала. Професор музике Зоран Жижа Живадиновић музицираће за малишане на платоу испред Дома културе са почетком у 19 сати.


Сутра, у четвртак, на истој локацији биће изведена представа за децу „Цврчак и Мрав”, театра „Додир” из Београда.

− У време када се новац и материјално богатство представљају као највећи идеали људског живота, представа „Цврчак и Мрав”, писана по мотивима чувене Езопове басне, доноси причу о важности пријатељства, поштења, доброти и љубави према раду и другим људима као најузвишенијим људским особинама. Актери ове позоришне представе: Цврчак, Мрав, Муња и Бумбар, срећу се у истом простору и уз веома динамичну глумачку игру уз пуно хумора, музике и плеса, деци преносе важне животне поуке – стоји у опису представе.

Аутор и редитељ представе је Драгољуб Петровић, а улоге тумаче Исидора Милиновић, Мирјана Требињац, Тијана Максимовић и Драган Петровић.


У исто време, у дворишту Завичајног музеја одржаће се промоција још једне књиге у издаваштву Центра за културу и уметност. У питању је роман „Доживљаји дечака са сокака” аутора Андрије Богдановића.

У петак, 26. јула, и суботу, 27. јула, на програму су представе „Све за тебе љубави”, редитељке Иване Богићевић Леко и „Тешко је рећи збогом”, позоришта „Вихор” из Београда.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty + 8 =