На фестивалу ЗИПО: Телевизија важнија од глуме

Синоћња представа „Кли и Клак” у извођењу београдског Чича Мичиног позоришта изазвала је велику пажњу међу најмлађима, пре свега због глумачке екипе у којој су били препознатљиви ликови из више телевизијских серија које су се емитовале или су тренутно на програмима телевизија са националном покривеношћу.

Глумци попут Ивана Михајловића, Стевана Пиалеа, Матеје Поповића, Мине Обрадовић и Стојана Ђорђевића тумаче попупларне ликове у серијама „Војна академија”, „Игра судбине”, „Клан” итд. су били прави „мамац” за најмлађу публику која је дуго после представе чекала да дође на ред да се фотографише са њима.

Они који нису били те среће морали су да сачекају завршетак Конференције за медије и публику, па је на овим разговорима неубичајно присуствовао велики број деце. Да телевизија и даље утиче на популарност јавних личности, и поред експанзије интернета и друштвених мрежа, показали су и синоћни догађаји.

Фотографисању са познатим личностима није могао да одоли ни наш млади колега који се усликао са популарним глумцем који тумачи лик Луке Каначког у још популарнијој серији „Игре судбине”.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 + 1 =