На десетом сајму аутомобила у Нишу чак шест српских премијера

Љубитељи аутомобила биће у прилици да уживају у богатој понуди четвороточкаша и двоточкаша који ће овог викенда красити нишку спортску дворану Чаир на овогодишњем Десетом јубиларном Сајму аутомобила у Нишу „Ауто Мото Фест Ниш 2019” који ће бити одржан од 4. до 6. октобра.

Поред богате понуде које су припремиле локалне ауто куће, овај сајам биће и прилика да се уз значајне сајамске попусте и погодности дође до новог аутомобила.

‒ Ове године за јубилеј имамо две балканске премијере, два модела електричних аутомобила Д2 и Д2С. Ради се о бренду Жидоу, кинеској компанији која је власник Волвоа и Лотуса, а такође има и добар део деоница у Мерцедесу ‒ рекао је за наш портал Саша Ђорђевић, менаџер сајма. 

Овогодишњи Сајам аутомобила у Нишу красиће чак шест српских премијера, преко петнаестак нишких и више од 100 аутомобила биће смештено у хали Чаир.

‒ Оно што је такође занимљиво и карактеристично за наш сајам су српске премијере. Ове године биће шест српских премијера. Ради се о Мазди CX-30, Фолксвагеновом Туарегу. Шкода и Нисан ће имати по две српске премијере, то ће бити Шкода Скала и рестилизована верзија Суперба, а на Нисановом штанду најновија Микра са једнолитарским агрегатом и најновији X-trail. Што се тиче нишких премијера, има петнаестак, па то нека буде изненађење за наше посетиоце да виде о којим се моделима ради ‒ закључио је Ђорђевић. 

Ову манифестацију успешно организују Сити маркетинг центар уз покровитељство града Ниша и туристичке организације. Свечано отварање заказано је за сутра у 11 сати, а специјални гости на отварању биће Младен Алвировић, уредник емисије САТ и ревије САТ плус и градоначелник Ниша Дарко Булатовић.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − fifteen =