Морава нишани горњи део табеле

На стадиону Мораве у Житковцу јуче су званично  почеле припреме за нови шампионат у Зони Центар.

У прес сали одржана је прозивка којој је присуствовао 21 играч, али је тренинг изостао због грмљавине и јаког пљуска.

Поздраљајући фудбалере, председник Управног одбора Мирослав Поповић је нагласио да су амбиције клуба увек исте – пласман у горњем делу табеле.

– Имамо јако квалитетне играче и планирамо да у сарадњи са новим тренером направимо екипу за респект − казао је, поред осталог Поповић.

Новоизабрани спортски директор клуба Слађан Марковић је рекао играчима да се од њих очекује рад, ред и дисциплина, јер се, како је истакао, једино тако може доћи до зацртаног циља, док је тренер Душан Васић истакао да ће у припремном периоду акценат бити на физичкој спреми екипе.

Прозивци је присуствовао и Небојша Недељковић, мештанин Житковца који живи и ради у Швајцарској. Он је клубу поколонио 10 фудбалских лопти, баш као што је то учинио и пре неколико година када је фудбалске лопте даривао омладинском погону.


Деветорица новајлија

Клуб су напустила четворица играча: Иван Младеновић Бимба и Дарко Стоиљковић су отишли у Ново Село, а Миљан Земљак и голман Богдан Чудић су постали нови чланови алексиначког ОФК Напретка 1929.

Нови чланови Мораве су: Милан Тасић, Младен Смиљковић и Никола Станисављевић (ОФК Напредак 1929), Мартин Тасић (Синђелић), Милош Пејчиновић (Цар Константин), Немања Марковић и Никола Митић (Малошиште), Андрија Станишић (Јастребац) и Стефан Ђокић (Буковик).


Састав Управног одбора

Управни одбор чини 12 чланова: Мирослав Поповић (председник), Слађан Марковић (спортски директор), Бојан Николић, Иван Ђорђевић, Славиша Миладиновић, Дарко Миленковић, Миле Николић, Славиша Лазаревић, Горан Јовчић, Бојан Динић, Оливер Стефановић, Млађан Лазић.


Фотографије: Оливер Стефановић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × one =