Медени су најбољи

Ноћас је у Суботинцу завршен Меморијални турнир који је организован у знак сећања на некадашњег фудбалера Моравице и Краљева, Ненада Тривунца, једног од осморице рудара који су 1. априла 2022. године трагично изгубили живот у несрећи у Руднику угља „Соко” у Читлуку.

Отварању турнира присуствовали су и Душан Пешић, директор Спортско-рекреативног центра Алексинац (СРЦА) и Александар Миленковић, координатор Канцеларије за младе. Ови су домаћинима уручили две лопте за футсал и две мреже.

Један од организатора турнира Предраг Тривунац, рођени брат покојног Ненада, казао је да ће се потрудити да турнир прерасте у традицију и да из године у годину окупља све већи број екипа, али и љубитеља фудбала.

На турниру је, иначе, учествовало 10 екипа. Половина их је из Суботинца (Освајачи, Мумије, Принципи, Ултра бојс и Миша и другари), две су из Сокобање (Камарати и Рудари) и три из Алексинца (Дрим-тим, Отписани и Медени).

У финалу су се среле две алексиначке екипе, Медени и Отписани, а славили су Медени резултатом 7:4. Треће место освојили су Освајачи, чији је голман, Далибор Крстић, проглашен за најбољег голмана, док је титула најбољег играча додељена Борису Ахметију из екипе Отписани.

За прво место додељена је награда у износу од 42.000, а за друго 18.000 динара. За прва два и за треће место, као и за најбољег стрелца и голмана додељени су пехари које је обезбедио Спортско-рекреативни центар Алексинац.


Резултати, први круг: Камарати – Рудари 4:2, Освајачи – Ултра бојс 4:1, Медени – Мумије 4:1, Принципи – Дрим-тим 6:2, Отписани – Миша и другари 5:4; други круг: Медени – Принципи 6:2, Рудари – Отписани 4:6, трећи круг: Освајачи – Отписани 6:4.


Фотографије: Алексинац.нет (аутор: Саша Гидра Марковић).

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 3 =