Марко Луис долази у Алексинац, карте од данас у продаји

Аутентични и талентовани музичар Марко Луис наступиће у Алексинцу. Концерт Марка Луиса биће одржан 15. фебруара у Великој сали Дома културе са почетком у 20 часова.

Карте за овај концерт од данас ће се наћи у продаји на билетарници Дома културе по цени од 500 динара. Број телефона за више информација и резервације је 018/800-160.

Марко Стојановић Луис, познат и као Марко Луис, српски је кантаутор и музичар. Рођен је у Минхену 1985. године и детињство је провео у Немачкој. Један је од шесторо деце чувеног певача Љубише Стојановића Луиса. Марко се од малена бави музиком, већ са пет година је свирао удараљке и бубњеве. Похађао је музичку школу при Минхенском конзерваторијуму. Године 2007. се из Немачке преселио у Београд, како би студирао дизајн звука на Факултету драмских уметности. Певањем и свирањем по кафићима почиње да се бави како би финасирао студије.

За своју музику каже да је микс соул музике и хип хоп ритмова, као и утицаја афро културе, а такође и украса са Балкана, Бугарске, Индије и Ирана. Све то он назива жанром Балкан соул. Издао је 7 албума и 12 синглова, на којима је сарађивао и са Божом Врећом, Леном Ковачевић, Дином Мерлином и Амилиом Варанаки.

Концерт организује Центар за културу и уметност Алексинац под покровитељством Општине Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × five =