Малишанима презрентоване спортске дисциплине

Данашњи дан је у знаку младих. Тачно у подне на шеталишту у улици Књаза Милоша одржан је „Мали сајам спорта” у организацији Спортског савеза општине Алексинац.

Овом приликом присутнима се обратио представник Спортског савеза Србије, а част да манифестацију отвори имао је председник општине Алексинац Далибор Радичевић.

Ова манифестација која се традиционално одржава има за циљ да се малишанима прикажу и приближе спортови којима могу у будућности да се баве.

−Ту смо у центру града да прикупимо децу, да им покажемо шта спорт нуди, чиме могу да се баве, да их одвојимо од улице и да им живот учинимо мало радоснијим и срећнијим− поручио је Бојан Младеновић, председник Спортског савеза општине Алексинац.

Што се спортова тиче, овог пута представљен је полигон Савета за школски спорт где су деца могла да се опробају у том спорту, затим је ту презентована кошарка, рукомет, мали фудбал, борилачки спортови као што су џудо и карате, затим планинари и фитнес клубови.

Мали сајам спорта обишли су малишани предшколског узраста и према свему судећи највише су их заинтересовали борилачки спортови и кошарка.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × two =