„Љупче Николић” бележи добре резултате

Минуле суботе одржано је општинско такмичење из српског језика и језичке културе за ученике виших разреда. Такмичење је одржано у Основној школи „Вожд Карађорђе” у Алексинцу.

У категорији ученика петог разреда најбоља је била Олга Зуровац, потом Светолик Јозић па Лена Стефановић, ученици Основне школе „Љупче Николић”. У категорији ученика шестог разреда најбоље резултате забележили су Лана Стоиљковић, Павле Барјактаровић и Дара Лукић, такође ученици ове алексиначке осмолетке.

Код седмог разреда распоред је нешто другачији. Највише поена имала је Теодора Анђелковић, ученица Основне школе „Стојан Живковић Столе” Трњане, друга је Магдалена Вељковић (ОШ „Љупче Николић”), а трећа Марија Латински, такође ученица трњанске школе. У категорији осмака све три првопласиране ученице су из школе „Љупче Николић” и то Ања Радовановић, Исидора Симоновић и Исидора Станковић.

Судећи по учинку, може се закључити да се озбиљно радило у Основној школи „Љупче Николић”, а то се може закључити и из недавно одржаног општинског такмичења из математике, где су такође забележени добри резултати.

Један коментар

  1. Ovo su ne dobri, nego odlicni rezultati.
    Ako ste prvi gotovo u svim razredima to je odlicno, izvinite.
    To i pokazuje da je nastavnicki kadar odlican ,,UPRKOS SVEMU OSTALOM”. Tu prevashodno mislim na opsesivnoj zelji nasiv vodecih lokalnih politicara da UNISTE skolsku, obrazovnu i kulturnu instituciju ovog grada.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + fifteen =