Липовац вас зове уз јединствену понуду

Установа за одмор и рекреацију деце „Липовацˮ се у време празника огласила путем две објаве којима је позвала заинтересоване грађане и школске установе да од маја почну са коришћењем услуга овог одмаралишта. У позиву суграђанима, пензионерима, удружењима, планинарима и другима да посете установу „Липовацˮ која у склопу свог рада организује боравак заинтересованих за верски или планинарски боровак, као и одмор у здравој средини каква је у овом подручју.

Даље у прогласу стоји да је пожељно да они који планирају да викенд проведу у објектима установе „Липовацˮ то најаве до среде у тој седмици и изразе жељу какве услуге желе и какав боравак. За локалне туристе најављен је и додатни попуст.

Установа „Липовацˮ позвала је просветне раднике, односно школе и њихове ученике да организују себи боравак у чистoј природи уз коришћење услуга овог одмаралишта. Дуг је списак активности које се нуде најмлађима. Осим повољних цена за ученике са подручја наше општине, боравак у овој установи је потпуно бесплатан за децу са социјалним статусом.

Више појединости о овим активностима могу се наћи нa сајту www.ustanova-lipovac.edu.rs или путем телефона 065/3814220 и 064/8729120.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 + five =