Алексинчани сложно за Аниту

Да су Алексинчани сложни када је најтеже може се видети и овог пута. У наредних неколико дана  биће спороведена акција “Алексинац за Аниту”, током које ће се прикупљати средства за лечење Аните Николић из Алексинца. Акцију су покренуле њене колеге фризери, а прикључиле су се и друге институције, па је данас испред Дома културе у току продајна изложба под називом “Креативци за Аниту”.

− Креативци Алексинца су се окупили да помогну Анити и до 15:30 продајемо ручне радове које су радиле наше суграђанке, све што се скупи биће уплаћено за Аниту. Задовољни смо одзивом суграђана, надамо се да ће их у току дана бити још више − поручила Јасмина Вртачник.

Сутра ће бити спроведена акција “Фризери за Аниту”, односно у гардероби Дома културе од 10 до 18 сати фризери ће прикупљати средства за Аниту. У петак ће се акцији прикључити ААП “Дука Јовановић” и они ће одиграти представу за децу “Аутобиографија” Бранислава Нушића.

Субота је такође резервисана за представу и на платоу испред Дома култура у подне биће одиграна представа “Приче за лаку ноћ”. Након представе биће уприличено фотографисање са Периним маскотама.

Иначе, донацијске кутије су већ постављене у Дому културе, Туристичко-информативном центру и код свих фризера.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 5 =