Липовац на туристичкој мапи Србије

Под слоганом „Ја бирам Србију”, минуле суботе, одржана је летња промотивна кампања Туристичке организације Србије. На догађају организованом у подножју Авалског торња, туристичке организације из целе земље представиле су најбоље из своје понуде, а међу њима је била и Установа за одмор и рекреацију деце у Липовцу. Она се представила на овој манифестацији са циљем да се што даље чује о лепотама нашег краја. 

Прошле године су, упркос пандемији, многи уживали на одмору у Србији, а према свим показатељима ова година биће још успешнија за туристичке раднике. Директорка ТОС-а Марија Лабовић обишла је и разговарала са свим учесницима ове манифестације. Приликом опосете алексиначком штанду уручен јој јепромотивни материјал и представљено пословање Установе које ће у наредном периоду бити унапређено, модернизовано и још успешније.

Туристичка организација Србије је са кампањом под слоганом „Ја бирам Србију” и са истоименом изложбом представила многе разлоге због којих бисмо летос изабрали нашу земљу за туристичку дестинацију, а такође је спремна на сваку логистичку подршку малим дестинацијама и установама као што је ова у Липовцу, те се уз њихову подршку очекује проширење и експанзију туризма у општини Алексинац.


Фотографије: Милена Миладиновић.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one + 20 =