Тужан дан за Алексинац, страдамо и када не морамо

Алексинац се данас још једном због немилог догађаја нашао у жижи интересовања. Како данас пишу медији, позивајући се на информације добијене у Универзитетском клиничком центру, Алексинчанин А.С. (1995) који је синоћ претучен у ресторану и који је задобио тешке повреде главе, преминуо је током ноћи.

Овај 26-годишњи младић који је примљен са тешким неуролошким повредама главе и кичмене мождине ноћас је преминуо. Ову информацију објавило је неколико портала, позивајући се на изворе УКЦ Ниш.

Исти медији, позивајући се на наводе из полиције, кажу да је туча у алексиначком ресторану пријављена након 20 часова и екипе су одмах изашле на лице места и да полиција интезивно ради на расветљавању свих чињеница и околности, а упознато је и надлежно тужилаштво. Наводно, по писању медија, у том алексиначком ресторану се прослављало једно пунолество.

Поводом ових немилих догађаја данас је у Алексинцу борвио и одређени број новинарских екипа пишући и снимајући прилоге са лица места, али ретко ко помиње о ком локалу се ради. Нашој редакцији је синоћ стигао мејл, наводно од једног таксисте, у коме се наводи име тог локала који се налази према Алексиначком Руднику и у ком се каже да је младић пребијен, да је у коми, да је полиција стигла и трага за убицама. Овај извор и тачност информације нисмо могли да проверимо, па и не објављујемо име ресторана и име таксисте који нам је послао ову поруку.

На друштвеним мрежама се пријатељи и познаници већ опраштају од овог младића који је био и спортиста. 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 2 =