„Летећа гитара” допутовала у Алексинац

Подизањем заставе и концертом, синоћ је отворен Алексиначки летњи фестивал (АЛЕФ), који ће непуних месец дана бити центар културних дешавања током јуна и јула.

На платоу испред Дома културе, на радост најмлађих, одржан је концерт Бранислава Банета Росића. Њему је припала част да својим концертом „Авантуре летеће гитаре” отвори овогодишњи фестивал.

На самом почетку Бане Росић је са неколико малишана у 19 сати подигао заставу чиме је свечано отвoрен фестивал. Концерт је започео песмом „Кад си срећан”, а поред ње могле су се чути и „Ивин воз”, „Миш је добио грип”, али и његове ауторске песме о компјутеру, четири стране света, другарству, итд.

По реакцијима малишана можемо да закључимо да су уживали у музицирању овог аутора за децу, а вама препуштамо да уживате у краткој рекапитулацији са синоћњег концерта.


Вечерас, другог дана Алексиначког летњег фестивала, на платоу Дома културе наступиће дечје аниматорке „Чигрице” са почетком у 19 сати.

„Другари, коначно смо дочекали лепо време и нова дружења. Видимо се на АЛЕФ-у. Дођите да се забавимо заједно и направимо прави летњи ЧИГРАЊАЦ”, написале су на свом званичном Фејсбук профилу.


Више фотографија можете наћи на Фејсбук страници Радио Алексинца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 2 =