Prvenstvo Srbije Loznica

Алексинчани заблистали на државном првенству

Витрине Џудо и џиу-џицу клуба НиФ из Алексинца од недеље су богатије за 14 нових медаља које су такмичари овог клуба освојили на Првенству Србије у џиу-џици одржаном у Лозници. Алексинчани су наступили у свих пет узрасних категорија (пионири, наде, кадети, јуниори и сениори), а најсјајнијим одличјем и титулом државног првака окитило се њих 11, сребро је освојио један и бронзу двојица такмичара. Посебно се истакао Андрија Богдановић који је изборио две златне медаље и постао двоструки државни првак.

Златне медаље и титуле државних првака понели су: Алекса Спасић (пионири, – 42 кг), Лана Додић (пионирке, – 48 кг), Данијела Јоић (наде, + 57 кг), Младен Миловановић (наде, -60 кг), Никола Петровић (наде, 66 кг), Андрија Богдановић (кадети, +81 кг, јуниори, – 85 кг), Милош Миљковић (јуниори, – 77 кг), Немања Пејчић (јуниори, + 94 кг), Никола Трајковић (сениори, -85 кг) и Филип Трајковић (јуниори, +94 кг).
Сребрну медаљу освојио је Петар Јанкетић (наде, – 50 кг), а бронзу Александар Ристић (пионири, – 38 кг) и Александар Богдановић (наде, +73 кг).

Prvenstvo Srbije Loznica

У клубу са нескривеним задовољством истичу да су освајачи златних медаља манифестовали висок степен техничке и такмичарске припремљености јер су у већини борби побеђивали фул-ипоном, и да је овако сјајан успех плод континуираног рада на тренинзима.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − 10 =