Лепа промоција спорта

Поводом 5. јуна – Дана општине, данас је у центруАлексинца, на платоу код фонтане, одржан Мали сајам спорта.

У име организатора, Спортског савеза алексиначке општине, учеснике и госте поздравио је председник ове асоцијације Бојан Младеновић и истакао да се сајам у Алексинцу одржава од 2018. године, док је Горан Маринковић, генерални секретар Спортског савеза Србије, пожелео да млади на овој манифестацији упознају што већи број спортова и већ од сутра почну да тренирају.

Мали сајам спорта отворио је председник општине Далибор Радичевић.

– Данашња лепа слика из центра Алексинца нам показује да нема разлога да бринемо о будућности алексиначког спорта. Овако велики број деце која су се окупила показује да се на развоју спорта и спортских актиности ради озбиљно и ја на том преданом раду честитам Спортском савезу и свим спортским радницима – рекао је председник Радичевић.

На Малом сајму спорта своје активности представили кошаркаши и кошаркашице Кошаркашког клуба Напредак, планинари и планинарке Брђанке, стонотенисери Језера из Бовна и Шуматовца из Алексинца, рукометаши РК Алексинац, фудбалери Школе фудбала Васке и фудбалерке ЖФК Морава, чланови ЏК Алексинац, каратисти КК Шуматовац, вежбачице кангу џампса из Житковца, као и представници овдашњег Савеза за школски спорт.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 − 10 =