Леп гест за јубилеј клуба

Спортско-рекреативни центар Алексинац помаже свим спортским удружењима на територији општине Алексинац, па у име десет година постојања Џудо клуба „Алексинац” и Међународног турнира који се одржава у недељу, Спортско-рекреативни центар је помогао овом клубу са 100 мајици и на тај начин допринео развоју Џуда у Алексинцу.

− Види се да су прихватили са великим одушевљењем. Што се тиче било какве помоћи Спортског центра, Спортског савеза општине Алексинац, она је свакако значајна за допринос тим младим спортистима, као и омогућавање побољшања услова за рад, тако и давања неког подстрека за бољи рад у будућности − рекао је Душан Пешић, директор СРЦА приликом синоћне доделе мајица.

Иначе, Џудо клуб ,,Алексинац” постоји десет година и ово је први пут да је клуб добио опрему, што је и потврдила тренер у овом клубу Бојана Станковић.

− Мајице ће бити и опрема за децу у клубу, наравно да нам је то значајно због саме промоције спорта и нашег клуба када идемо на такмичења. То је од великог значаја за нас. Иначе, мајице ће бити поклони за наше драге госте који учествују 4. септембра на Међународном џудо турниру у Алексинцу који се одвија под покровитељством Општине Алексинац и Џудо клуба Алексинац као организатора − додала је Станковић.

Према најави, на турнир гости долазе из целе Србије. Преко 40 клубова ће да узме учешће на турниру, а међу њима биће и такмичари из Шведске. Наравно, неће изостати ни такмишари из региона, па се очекују гости из Словеније, Македоније, Мађарске, Бугарске и Румуније.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 + 20 =