Леп гест ОК Пин: Награда у хуманитарне сврхе

На терену за мале спортове у Рибарској бањи у недељу увече је завршен Меморијални турнир „Данијела Лела Миленковић”, на коме је учествовала и екипа Алексинца, састављена од играча и играчица Одбојкашког клуба Пин.

Екипа Алексинца стигла је до полуфинала у коме је одмерила снаге са домаћином турнира, екипом Наше Рибаре. После доста неизвесности и преокрета Алексинац је славио са 2:1. Међутим, у великом финалу крушевачки Напредак је био бољи од Алексинца, па је победио са 2:0. Алексинчанима је припао пехар, сребрне медаље и награда за друго место у износу од 18.000 динара. За најбољу играчицу меморијала проглашена је Алексинчанка Наталија Радисављевић.

 

− Новчани део освојене награде поклонили смоу хуманитарне сврхе за лечење Кристине Благојевић − казао је за наш портал један од чланова алексиначке екипе Душан Пешић, иначе директор Спортско – рекреативног центра Алексинац (СРЦА).

И преостале две екипе које су освојиле новчане награде, Напредак и Полицијска управа Крушевац, одлучиле су да новац од наградапоклоне за лечење Кристине Благојевић. Ради се о укупној суми од 52 хиљаде динара.

Меморијални турнир „Данијела Лела Миленковић” организовало је Друштво „Наше Рибаре” из Рибара, учествовало је 14 екипа, a турнир је трајао од 6. до 9. јула.

Фотографије: Лична архива

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five + 11 =