balet

“Labudovo jezerce” večeras u sklopu Kulturnog leta

Večeras će u sklopu Kulturnog leta na platou Doma kulture od 20 časova glumci iz Beograda zabavljati decu svojom predstavom „Labudovo jezerce“. Kultuno-umetničko društvo „Tradicija“ iz Trstenika i Gradsko kulturno-umetničko društvo „Aleksinac“ nastupiće pred Aleksinčanima na platou Doma kulture u nedelju 31. jula s početkom u 20 časova.

baletalni događaj ovog vikenda, promocija knjige ,,Teslina pošiljka” autora Vanje Bulića održaće se dan ranije, tačnije u subotu od 20 časova na istom mestu, a tada će biti upriličen i koncert narodnih pesama i igara.

Koncert Snežane Spasić i grupe „Naissa“, koji je trebalo da se održi sinoć u drvorištu Zavičajnog muzeja u Aleksincu, odložen je zbog loših vremenskih uslova. Ovaj instrumentalni sastav praćen vokalom Snežane Spasić nastupiće pred aleksinačkom publikom sredinom avgusta, tačnije između 15. i 19. avgusta, u zavisnosti od slobodnog termina, najavljuju organizatori. Ovog puta, ako opet bude padala kiša, koncert će se održati u velikoj sali Doma kulture.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen + nineteen =