КУД „Видовдан” прима нове чланове

Културно-уметничко друштво „Видовдан” из Великог Дреновца недавно је отворило позив за пријем нових чланова у свој играчки ансамбл.

Сви заинтересовани играчи могу се пријавити путем Фејсбук странице „Куд Видовдан” или лично у просторијама Дома културе у Великом Дреновцу овог петка, 26. јануара, од 18 часова када је заказано ново дружење и проба овог ансамбла.

„Упис је почео 16. јануара 2024. године. Можете се уписати и доћи код нас да се дружимо, играмо и певамо. Примамо све узрасте дечака и девојчица, ветеране, па чак и децу од шест година” − поручују из КУД-а „Видовдан”.

Иначе, Културно-уметничко друштво „Видовдан” постоји 75 година, а недавно су прославили и мали јубилеј – 10 година од поновног окупљања и преласка у Велики Дреновац. Учесник је многих културно-уметничких смотри и такмичења, а такође је и двоструки освајач признања „Свеобухватни победник” манифестације „Михољски сусрети села”, 2022. године и 2023. године када су ту награду поделили са КУД “Буковик” из Мозгогва. Ову манифетацију успешно организује Центар за културу и уметност Алексинац, а под покровитељством Министарства за бригу о селу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + 2 =