Конкурс за нове полицајце

Министарство унутрашњих послова данас је расписало конкурс за упис 1.060 полазника Центра за основну полицијску обуку (ЦОПО) и то за потребе свих 27 полицијских управа у Србији, на који се заинтересовани могу пријавити до 5. јуна.

Од укупног броја полазника Центра за полицијску обуку, 510 ће се стручно оспособљавати за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника на радном месту полицајац, 250 саобраћајни полицајац и 300 на радном месту гранични полицајац.

За пoдручје Полицијаске управе у Нишу школоваће се 25 полазника за радно место полицајца за потребе полицијских испостава на територији града Ниша, полицијских испостава Алексинац, Ражањ, Сврљиг, Дољевац и Мерошина, а такоће и 5 полазника за радно место граничног полицајца за потребе Станице граничне полиције Ниш- Аеродром.

Кандидати за полазнике имају могућност да се приликом пријаве на конкурс изјасне за које радно место место желе да прођу стручно оспособљавање, а услови конкурса могу се наћи на сајту Министарства унутрашњих послова www.mup.gov.rs и сајту Центра за основну полицијску обуку www.copo.edu.rs.

Фотографија: ЦОПО/илустација

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − one =