Комерцијална банка: У алексиначкој експозитури и клијенти из Сокобање

Због одлуке руководства Комерцијалне банке да у петак, 28. јануара, затвори експозитуру у Сокобањи, клијенти из овог места и њихови рачуни биће пребачени у оближњу експозитуру у Алексинцу. Како наводе у саопштењу, у Сокобањи ће остати банкомат Комерцијалне банке.

Уговори клијената, услуге, бројеви рачуна и платних картица остаће непромењени, а у банци истичу да ће због новонасталих околности корисници услуга из Сокобање имати одређене погодности у наредном периоду.

– Желећи да им помогнемо да се што лакше прилагоде променама, нећемо им наплаћивати трошкове вођења рачуна све до 30. јуна 2022. године. У истом периоду, на шалтерима Поште у овом месту, свим клијентима физичким лицима омогућићемо да уплаћују новац на своје рачуне без накнаде, а правним лицима да уплаћују пазар по повлашћеним условима – наводи се у саопштењу. 

Разлог затварања експозитуре је, како су навели, све веће интересовање грађана за дигитално банкарство и пад у посети експозитурама. Од почетка епидемије, у условима отежаних здравствених околности, Комерцијална банка је остварила раст од 40% у коришћењу сервиса дигиталног банкарства, док је у експозитурама забележила око 20% мање трансакција у односу на 2019, стоји у саопштењу.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × three =