Кол-центар за помоћ ради пуном паром: Три екипе на терену

Кол-центар у Алексинцу све је значајнији за наше суграђане. Дневно из различитих разлога стигнe седамдесетак позива и претпоставка je да ће их све више бити. Што се тиче самих захтева за конкретну помоћ, тренутно их, кажу, има четрдесетак.

˗ Од 15 до 20 захтева у току дана стижемо да реализујемо. Оно што је нашим најстаријим суграђанима у овом тренутку потребно, то је помоћ у куповини хране, хигијенских средстава и лекова. Иначе, други дан је како вршимо услугу помоћи. Јуче смо радили са три екипе на терену, четврта је била у кол-центру. Данас смо планирали три екипе, тако да покушавамо да опслужимо све којима је помоћ потребна ˗ изјавио је за наш портал Милан Терзић, секретар Црвеног крста у Алексинацу и додао да је највише захтева грађана из самог града Алексинца, затим Житковца, Тешице, Стублине, Бобовишта, Лужана…

И интересовање за волонтирање је све веће. Њих 35 је тренутно пријављено.

˗ Број волонтера који је ангажован креће се између 10 и 15 на дневном нивоу ˗ напомење Терзић.

Телефонски бројеви кол-центра у Алексинцу су: 018/ 804 -245 и 069/ 218- 22- 51. Грађани на ове бројеве могу да затраже помоћ од 7 до 19 часова, а на истим бројевима могу да пријаве оне који непоштују, односно који се оглушују о спровођење неопходних мера, попут масовног окупљања и др.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + two =