Ко је нови председник ФСО?

Синоћ су одржана два заседања ванредне Скупштине Фудбалског савеза општине Алексинацкоји, осим клубова са територије алексиначке општине, чине и фудбалске организације са подручја општина Ражањ и Сврљиг.

На првој седници, одржаној у Дому културе, донета је одлука о смањењу броја делегата у Скупштини са 41 на 17, и у Изршном одбору са девет на седам. Учесници Скупштине прихватили су оставку досадашњег председника Фудбалског савеза општине Леонарда Матића.

Након овог заседања, нови сазив Скупштине одржао је своју прву седницу у сали општинског парламента. Делегати су изабрали Извршни и Надзорни одбор. Дужност председника поверена је Милану Јовановићу, делегату ОФК Напредак 1929 из Алексинца, иначе економском техничару из Радевца и дугогодишњем фудбалском раднику.

Милан Јовановић, председник ФСО

За потпредседнике су изабрана двојица Алексинчана Горан Динчић (Стручна струковна организација судија ФСО) и Марко Стевановић (Стручна струковна организација тренера ФСО), а за чланове Изршног одбора: Драгољуб Миљковић (Полет, Радевац), Младен Стоиљковић (Слога, Корман), Иван Јовановић (Црвена звезда, Горњи Љубеш) и Ивица Стојановић (Палилула, Алексинац). За чланове Надзорног одбора изабрани су: Војкан Милићевић и Слађан Марковић (Стручна струковна организација судија ФСО) и Бојан Јаћимовић (Шкриљац, Брадарац).

Како је овом приликом објашњено, мандат Скупштине ФСО трајаће до јануара 2022. године, када заправо истиче мандат претходног сазива.

2 коментара

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − 17 =