Клуб ДДК „Хумано срце” добио новог председника

Клуб добровољних давалаца крви „Хумано срце” из Алексинца, данас, када слави деценију рада, одржао је своју изборну скупштину.

Овом приликом, након извештаја о досадањем раду, актуелни председник Миша Војиновић је поднео оставку, а на његово место изабран је Миодраг Јовановић, док су остали руководиоци остали исти, па ће и убудуће потпредседник  бити Славољуб Благојевић, а секретар клуба Драган Јовановић.

Скупштина је прихватила Војиновићеву оставку, коју је образложио породичним разлозима због којих не може да се убудуће посвети овом послу, али га је прогласила почасним председником Клуба ДДК „Хумано срце”.

Нови председник Миодраг Јовановић се захвалио на избору и додао да ће се трудити да ради све оно што је и Миша радио, наравно уз помоћ Управе.

− Да кажем нешто посебно, да обећам нешто посебно, у овом моменту нисам у могућности. Мораћемо да направимо план и програм који требамо да остваримо, онако како смо га предвидели. Хвала вам на подршци. Трудићу се, можда нећу бити као чика Миша, ако ми ви не помогнете ја нећу моћи да урадим то, сигурно, али надам се да ћемо у сарадњи са Црвеним крстом радити онолико колико ми ви будете дали задатак, односно  Управни одбор, Надзорни одбор, све то што постоји − рекао је Јовановић.

На крају заседања Скупштине, а поводом јубилеја, бивши а сада почасни председник Војиновић је уручио захвалнице појединцима и организацијама за пружену помоћ у реализацији досадањших акција Клуба добровољних давалаца крви „Хумано срце”.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight − 6 =