КЛС: Слога и Напредак у суботу за нове бодове

Напредак ЈКП из Алексинца гостује екипи Слоге из Краљева у 5. колу Кошаркашке лиге Србије. Алексинчани имају две победе до сада, док је Слога успела да оствари само једну победу.

Алексиначки састав налази се на 4. позицији, као један од чак осам тимова који имају по 6 освојених бодова. Клуб из Краљева је, супротно томе, у друштво пет последњепласираних тимова, који имају по 5 бодова.

Центар Напретка, Миленко Вељковић, изражава поштовање према противнику али очекује позитиван расплет:

Екипа Слоге доживела је доста промена у играчком и стручном кадру. То се увек покаже као неки позитиван импулс екипи. Гостовање у Краљеву увек је једно од најтежих и ништа сем максимално озбиљног приступа утакмици неће довести до позитивног резултата. Мислим да све зависи од нас и договора који ћему направити унутар екипе. Ако то будемо испоштовали, мислим да ћемо доћи до позитивног исхода.

Два тима су у припремном периоду разменила победе на својим теренима. Прво је Напредак славио на свом паркету, да би недељу дана касније Слога узвратила истом мером.

Искусни првотимац алексиначког клуба, Димитрије Раичевић, оптимистичан је уочи наредне утакмице:

Гостујемо екипи са великом традицијом. Тамошња гостовања увек су тешка и увек влада велика еуфорија око Слоге и Краљева. Све зависи од нас. потрудићемо се да максимално озбиљно приступимо утакмици, а надам се да ће се и тај шут коначно отворити. Очекујем победу.

Утакмица између Слоге и Напретка игра се у суботу, са почетком у 19 часова и 30 минута.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten + four =