Turnir

Клинци бољи од Жандара, Немања заблистао

Турнир у малом фудбалу Алексинац 2022 настављен је у петак и током викенда. 

Прошлогодишњи шампиони турнира, Клинци 33, у петак су са 11:5 победили Жандаре 018 из Алексинца. Цео плен освојио је и Ривал из Алексинца који је са 1:0 победио екипу Печењаре Код Црногорца из Великог Шиљеговца. Меч између Јастрепца 2022 из Горњег Сухотна и Ратара из Горње Пешчанице завршен је тријумфом Јастрепца са 2:1. У последњој утакмици вечери Печењара код Црногорца са 8:1 савладала је Колосеум из Краљева.

Вече је изванредним одбранама обележио Немања Дуброја, голман екипе Печењара Код Црногорца, и тако истакао кандидатуру за најбољег голмана турнира.

Turnir
Немања Дуброја, голман екипе Печењара Код Црногорца

У суботу су одигране три утакмице пошто је меч између Матикса 069 из Крушевца и Печењаре код Црногорца одложен.

Turnir

Доктори из Алексинца и Матикс 069 играли су нерешено – 2:2. Ратар је са 4:1 славио против Копа из Копривнице, док је екипа из Сокобање, Озрен – Такси Близанци, са 4:1 победила Жандаре 018.

Turnir

У недељу су одигране две утакмице. Меч између екипа Коп из Копривнице и Млекара Минимлекс из Великог Шиљеговца регистрован је службеним резултатом 0:5. Максбет Бабилон из Алексинца забележио је две победе; са 4:1 поразио је екипу Јастрепца, а са 2:1 Млекару Минимлекс.

Turnir

Вечерас су на програму три утакмице: од 20.40 састају се Доктори и Колосеум, од 21.30 играће Клинци 33Треће полувреме, а од 22.20 Колосеум Ривал.

Меч Жандари 018 – Треће полуреме померен је за среду.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen + 16 =