Киша прекинула асфалтирање, нема обуставе саобраћаја

Јуче започето асфалтирање деонице општинског пута Трњане – Јаковље, од Доње до Горње Пешчанице данас је због лоших временских услова прекинуто. Слаба киша која је јутрос падала у том подручју наквасила је подлогу па није могуће квалитетно обавити наношење првог слоја асфалта. Како смо сазнали од надлежних, највероватније се ни сутра неће изводити овакви радови због најављеног неповољног времена. Наставак асфалтирања се очекује са првим данима без падавина.

У међувремену можда ће у поједином периоду радити машине на поправци подлоге, али неће бити обуставе саобраћаја. Јуче, из правца Горње Пешчанице асфалтирано је по слободној процени преко 200 метара, тако да су пролазници могли да виде како би требало да изгледа реконструисана саобраћајница. Без растиња и бразди до самог асфалта.

Како је раније најављено сада ће бити постављен само први слој асфалта, а завршни на пролеће, у циљу што бољег извођења радова. Иначе, ове завршне радове изводи нишко предузеће „Елит коп” које је добило посао на тендеру почетком октобра, након што је инвеститор, Општина Алексинац раскинула уговор са претходним извођачем фирмом „Бетон – стил” из Александровца због кашњења.

Извор фотографија: Извођач радова.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − 8 =