Јовановић „оверио” још један мандат

На редовној изборној Скупштини ОФК Напретка, која је одржана синоћ у здању Скупштине општине Алексинац, разматран је и усвојен извештај о раду у протеклој и делу ове године, као и извештај о финансијском пословању у 2019. години. Делегати су изабрали председника и секретара клуба, као и чланове Управног и Надзорног одбора.

 

У извештају о раду, поред осталог, истакнуто је да је Напредак лане као трећепласирана екипа променио ранг такмичења и пласирао се у новоформирану Зону Центар. У пролећном делу првенства које је прекинуто због појаве корона вируса, Алексинчани су се нашли надомак опасне зоне. Међутим, одлуком Извршног одбора Фудбалског савеза Региона источне Србије Напредак је ипак задржао статус зонаша.

− Наш циљ у предстојећем првенству је пласман у горњи део табеле и пре свега консолидација клуба. Овом приликом захваљујем Општинској управи која је имала слуха за наш пројекат Школе фудбала. Надам се да ће овај пројекат, којим ће бити обухваћени дечаци између осам и 16 година, окупити велики број малишана који воле фудбал − казао је, подносећи извештај о раду, досадашњи председник Иван Јовановић, коме су учесници Скупштине указали поверење да ову функцију обавља и наредне четири године.

Дужност секретара клуба поверена је досадашњем секретару Ивици Миловановићу. За чланове Управног одбора изабрани су: Милан Јовановић, Братислав Живић, Марко Милошевић и Душан Васић, с тим што ће још два члана овог одбора бити изабрани накнадно. Изабран је и трочлани Надзорни одбор који чине: Ташана Јевтић, начелница Одељења за општу управу и друштвене делатности Општинске управе, Данијела Новаковић, руководилац Одсека за локални економски развој (ЛЕР) и Драган Милојевић, секретар Скупштине општине.

Фотографије: Милан Јовановић


Данас ОФК Напредак– ОФК Рутевац

Генералну пробу пред старт новог шампионата данас ће имати екипе ОФК Напретка и ОФК Рутевца. На Градском стадиону у Алексинцу ривали ће одмерити снаге од 17 сати.

Рутевчани су до сада одиграли две контролне утакмице и обе су решили су своју корист: Хајдука из Рујевице савладали су са 4:2, а истим резултатом славили су и против Јастрепца из Тешице. Што се пак екипе Напретка тиче, њима ће ово бити једини контролни меч јер првенство креће већ овог викенда.


 

Један коментар

  1. nema tu ni f od fudbala ovo je bacanje para! bolje da se finansira pljuvanje u dalj, tu bi mozda mogli da pokazu svo svoje umece. ovo je vise jedna druga rec na f i to strana…
    a drugo, promovise se kao neki sport a kapija stadiona 24h zakljucana.. to je ta ista logika

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 + seven =